Vad har hänt?

27 03 2011

Bloggen har helt klart fått lida på grund av allt som hänt den senaste tiden! Vi har haft fullt upp med mässa, biljetter, skolturne, försäljning och så vidare!

Biljetterna finns på Ticnet, och även ett antal att köpa direkt av oss en kort stund till. Snart sitter även affischerna uppe (gjord av Alice, tack så mycket!) lite överallt!

Vi har som sagt dragit igång en skolturne, vi har hunnit med att åka till ett par skolor och pratat om vad vi gör, visat att vi finns. På de kommande skolorna (de lite större gymnasieskolorna i Västerås kommer man kunna köpa biljetter av oss). Sedan har vi även deltagit i UF-mässan på Aros Congress Center i Västerås. Sjukt roligt, helt klart, det var underbart att få höra alla uppskattande ord, ögon som utstrålade hur imponerade folk var… Vi blev också nominerade till det nya priset ”Samhällsentreprenöriella priset”, ett pris som ges till de företag som en jury anser ”hjälper till att förändra världen”. Vi vann inte, men det var riktigt stort, och på måndag kommer vårat diplom finnas någonstans på Kopparlundsgymnasiet! Haha, jag grät nästan av stolthet! Vi är så jävla grymma! Här måste jag passa på att tacka Lukas Fredriksson och Anna Lindberg som hjälpte till med monterbygge och försäljning!

Så snart är det dags! Ni kan fortfarande köpa biljetter!

Annonser

Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: